CAD-konstruktör

Jobba som CAD-konstruktör hos Swedenborg

Med fokus på försäljning inom industrin med bland annat pumpar, rökgasspjäll, sprängbleck har vi funnits sedan 1964. Vi är ett litet familjärt företag där vi alla är viktiga pusselbitar för en fungerande verksamhet. Korta beslutsled bidrar till att vi kan hänga med i svängarna. Företaget har två ben att stå på, den ena är pumpar där vi är återförsäljare/agent och det andra med den egna produkten, rökgasspjäll. Våra kunder finns i Europa och våra slutanvändare över hela världen. Några av våra kunder är raffinaderier, värmeverk, inbyggare och gruvindustrin.  

Styrkan i vår egna produkt – rökgasspjällen – ligger i att vi kan konstruera och anpassa helt efter kundens önskemål och behov. Vi har nästan inga begränsningar och det är sällan det är standardmått. Vi har de senaste åren märkt att det finns ett ökat intresse för vår produkt i Europa och detta speglas också i vår orderingång. Vi behöver därför expandera och söker ytterligare en CAD-konstruktör.  

Som CAD-konstruktör hos oss kommer du att ta fram sammanställningsritningar, tillverkningsunderlag och göra beställningar på tillhörande komponenter. 
Vi söker dig som är utbildad CAD-konstruktör , tex YH-utbildning eller högskola, eller har motsvarande erfarenhet. Hos oss kommer du att arbeta i Inventor och Vault. Erfarenheter inom dessa program är högt meriterande. Du har tidigare erfarenhet av CAD inom maskinkonstruktion. Om du dessutom har erfarenheter inom verkstadsmiljöer är det en merit.  

Vi jobbar idag prestigelöst nära varandra i en grupp om sex personer och stor vikt kommer därmed att läggas på personlig lämplighet. Tillsammans delar vi gruppens problem och framgångar. Vi ser möjligheter i att anpassa rollen utifrån din personlighet. 

Arbetsuppgifter

  • Ta fram layouter och tillverkningsunderlag
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Besöka verkstäder för produktionsövervakning
  • Inköp av tillbehörskomponenter

Egenskaper

  • CAD kunskaper i Inventor
  • Har minst eftergymnasial examen inom mekanik och konstruktion
  • Några års arbetslivserfarenhet som konstruktör 
  • Erfarenhet av Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Genuint tekniskt intresse

Vid frågor angående tjänsten kontakta Linda, 0737-190336

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@swedenborg.se senast 22 Augusti 2022. Urvalsprocessen sker löpande. Tjänsten är på heltid och tillträde sker efter överenskommelse.

Vi är generalagent för följande firmor